Menu

PREDJEDLÁ
Kolienkový aspik s nakladanou baby zeleninou a domácim chlebom
  • 100 g / 1 / – 3,90€

 

Čokoládová šalotka s gratinovaným kozím syrom, domáci chlieb
  • 100 g / 1,7 / – 4,50€

 

POLIEVKY
Domáca kapustnica so sušenou slivkou
  • 0,28l  – 4,20€

 

Jarná krémová polievka z medvedieho cesnaku
  • 0,28l  – 3,50€

 

HLAVNÉ JEDLÁ
Kačacie prsia sous-vide na jemne chrenovej kaši, maslové shimeji huby
  • 200g / 140g / 320g   / 7 / – 12,50€

 

Bôčik z mladého prasiatka na bryndzovom krupote s blanšírovaným ružičkovým kelom
  • 200g / 140g / 320g   / 1,7 / – 9,50€

 

Konfitované králičie stehno na pravom slovenskom šaláte, figové chutney
  • 150g / 110g / 280g   / 10 / – 12,50€

 

Filet zo zubáča, citrónovo – pomarančový cous-cous, kôprové veloute
  • 150g / 110g / 280g   / 1,4,7 / – 12,90€

 

Cviklové rizoto z ryže arborio a kozím syrom
  • 300g   / 7,9 / – 8,90€

 

Sezónne jedlá ponúkame do vypredania zásob

Kačacie paté s hruškovo – tekvicovým chutney, domáci chlieb
  • 60 g / 1 / – 3,90€
Domáci slepačí vývar s mäsom a rezancami
  • 0,28 l  / 1,9 / – 2,10€

 

Číra cesnačka s krutónmi a syrom
  • 0,28 l / 1,7,9 / – 1,90€

 

Paradajková polievka s bazalkovým olejom a parmezánom
  • 0,28 l / 7 / – 3,60€

 

Bryndzové halušky so slaninkou a cibuľkou
  • 350 g / 1,3,7 / – 5,80€

 

Domáce bryndzové pirohy so slaninou
  • 300 g / 1,3,7 / – 6,50€

 

Domáce lekvárové pirohy s makom/ orechami
  • 300 g / 1,3,7,8 / – 5,30€

 

Domáce slivkové knedle so strúhankou/ makom
  • 300 g / 1,3,7 / – 5,50€

 

Domáce šúľance s makom/ orechami
  • 300 g / 1,3,7,8 / – 5,20€
Hovädzie líčka na červenom víne so zemiakovou kašou
  • 200 g / 140 g / 320 g / 7 / – 11,90€

 

Filet z lososa na šafránovom rizote
  • 150 g / 110 g / 280 g / 4,7,9 / – 13,50€

 

Kuracie prsia so zemiakovo – špenátovou kašou, veloute zo sušenými paradajkami
  • 150 g / 110 g / 280 g / 7 / – 9,50€

 

FILLET STEAK
  • Jedná sa o sviečkovú, najlahodnejšiu, teda aj najdrahšiu časť hovädzieho mäsa. Svalovina v tejto časti chrbta je vystavená veľmi malej námahe, mäso zo sviečkovice je preto krehké, jemné, vláknité a chudé.
  • 200 g / 180 g  – 17,90€

 

T-BONE STEAK
  • Je špeciálny kus mäsa zložený z dvoch najkvalitnejších a najmenej namáhaných svalových partií zvierat. T-Bone steak je pomenovaný podľa kosti v tvare písmena T. Jedná sa o dva rôzne druhy mäsa – nízky roštenec (striploin) a sviečkovicu (fillet), ktoré sú prichytené zvlášť na každú stranu chrbtovej kosti.
  • 450 g / 380 g  – 27,00€

 

RIB EYE STEAK
  • Vysoká roštenka je jemne tukom prerastené mäso z prednej štvrte. Väčšinou je táto časť pekne prerastená, preto je skvele šťavnatá. Pre milovníkov prerastených steakov neexistuje nič lahodnejšieho. Vysoká roštenka je hneď po sviečkovej najmäkšia časť hovädzieho.
  • 200 g / 180 g  – 14,90€

 

Každý zo steakov je podávaný s pečeným zemiakom, grilovanou fajitas zeleninou a bylinkovým maslom /7/

 

Omáčka podľa vlastného výberu:

 

  • Hubová omáčka 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Omáčka zo zeleného korenia 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Demi – glace 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Chilli demi – glace 50 g  / 1,7 / – 1,00€

 

 

  • RARE – Jemne zľahka opečený, teplota stredu 52 °C.
    Z vonku je už zo všetkých strán tmavo-hnedý a vnútro sa tiež začína zafarbovať,avšak zostáva stále červený.

 

  • MEDIUM RARE – Mierne opečený, teplota stredu 55 °C.
    Zvonku je tmavo-hnedý, stred steaku je ružový a zvyšok vnútra prechádza pomaly do šedo-hnedej blízko povrchu.

 

  • MEDIUM – Stredne opečený, teplota stredu 58 °C – 60 °C.
    Úplný stred je stále ružový, hoci zvyšok mäsa je úplne prepečený do šedo-hnedej farby.

 

  • MEDIUM WELL – Viac prepečený, teplota stredu 65 °C.
    Mäso už je takmer celé hnedé, iba s náznakmi ružovej v strede. Šťavnatosť sa už vytráca.

 

  • WELL DONE – Úplne prepečený, teplota stredu 71 °C.
    Mäso je už úplne prepečené bez šťavnatosti a okraje mierne ohorené. Stred je šedo-hnedý.
Špagety arabiata s rezančekmi pravej sviečkovej, parmezán
  • 100 g / 60g / 300g / 1,7 / – 11,90€

 

Tagliatelle s kúskami lososa, cherry paradajkami a vodkou
  • 100 g / 60g / 300g / 1,4 / – 9,90€

 

Kúsky bravčovej panenky na zemiakových gnocchi, hubové ragú
  • 100 g / 60g / 300g / 1,7 / – 8,50€

 

Grilovaný domáci parený syr, opekané zemiaky v šupke, cesnakový dip
  • 150 g / 280g  / 7 / – 7,50€

 

Caezar šalát s grilovanými kuracími prsiami, dresingom a parmezánom
  • 150 g / 110g / 300g  / 1,3,7,10 / – 9,90€

 

Cestoviny s paradajkovou omáčkou a strúhaným syrom
  • 200 g / 1,7 / – 5,50€

 

Kuracie prsia na prírodno, zemiaková kaša
  • 100 g / 60 g / 200 g / 7 / – 5,50€

 

Rezance s makom a cukrom preliate maslom
  • 200 g / 1,7 / – 5,50€

 

Čokoládový lávový koláč
  • 110 g / 1,3,7 / – 3,50€

 

Domáca štrúdľa orechovo – jablková so zmrzlinou
  • 150 g  – 3,50€

 

Domáca štrúdľa makovo – višňová so zmrzlinou
  • 150 g  – 3,50€

 

Zmrzlinový pohár
  • 150 g  – 2,50€

 

Opekané zemiaky v šupke
  • 150 g  – 1,60€

 

Maslové zemiaky / zemiaková kaša
  • 150 g  / 7 / – 1,90€

 

Dusená ryža
  • 150 g  – 1,60€

 

Paradajkový šalát s cibuľkou / uhorkový šalát
  • 150 g  – 1,90€

 

Miešaný šalát z čerstvej zeleniny
  • 150 g  – 2,90€

 

Tatárska omáčka / dressing / kečup / horčica
  • 50 g – 0,90€

 

Chlieb / pečivo
  • 30 g / 1 / – 0,60€
PREDJEDLÁ
Kolienkový aspik s nakladanou baby zeleninou a domácim chlebom
  • 100 g / 1 / – 3,90€

 

Čokoládová šalotka s gratinovaným kozím syrom, domáci chlieb
  • 100 g / 1,7 / – 4,50€

 

POLIEVKY
Domáca kapustnica so sušenou slivkou
  • 0,28l  – 4,20€

 

Jarná krémová polievka z medvedieho cesnaku
  • 0,28l  – 3,50€

 

HLAVNÉ JEDLÁ
Kačacie prsia sous-vide na jemne chrenovej kaši, maslové shimeji huby
  • 200g / 140g / 320g   / 7 / – 12,50€

 

Bôčik z mladého prasiatka na bryndzovom krupote s blanšírovaným ružičkovým kelom
  • 200g / 140g / 320g   / 1,7 / – 9,50€

 

Konfitované králičie stehno na pravom slovenskom šaláte, figové chutney
  • 150g / 110g / 280g   / 10 / – 12,50€

 

Filet zo zubáča, citrónovo – pomarančový cous-cous, kôprové veloute
  • 150g / 110g / 280g   / 1,4,7 / – 12,90€

 

Cviklové rizoto z ryže arborio a kozím syrom
  • 300g   / 7,9 / – 8,90€

 

Sezónne jedlá ponúkame do vypredania zásob

Kačacie paté s hruškovo – tekvicovým chutney, domáci chlieb
  • 60 g / 1 / – 3,90€
Domáci slepačí vývar s mäsom a rezancami
  • 0,28 l  / 1,9 / – 2,10€

 

Číra cesnačka s krutónmi a syrom
  • 0,28 l / 1,7,9 / – 1,90€

 

Paradajková polievka s bazalkovým olejom a parmezánom
  • 0,28 l / 7 / – 3,60€

 

Bryndzové halušky so slaninkou a cibuľkou
  • 350 g / 1,3,7 / – 5,80€

 

Domáce bryndzové pirohy so slaninou
  • 300 g / 1,3,7 / – 6,50€

 

Domáce lekvárové pirohy s makom/ orechami
  • 300 g / 1,3,7,8 / – 5,30€

 

Domáce slivkové knedle so strúhankou/ makom
  • 300 g / 1,3,7 / – 5,50€

 

Domáce šúľance s makom/ orechami
  • 300 g / 1,3,7,8 / – 5,20€
Hovädzie líčka na červenom víne so zemiakovou kašou
  • 200 g / 140 g / 320 g / 7 / – 11,90€

 

Filet z lososa na šafránovom rizote
  • 150 g / 110 g / 280 g / 4,7,9 / – 13,50€

 

Kuracie prsia so zemiakovo – špenátovou kašou, veloute zo sušenými paradajkami
  • 150 g / 110 g / 280 g / 7 / – 9,50€

 

FILLET STEAK
  • Jedná sa o sviečkovú, najlahodnejšiu, teda aj najdrahšiu časť hovädzieho mäsa. Svalovina v tejto časti chrbta je vystavená veľmi malej námahe, mäso zo sviečkovice je preto krehké, jemné, vláknité a chudé.
  • 200 g / 180 g  – 17,90€

 

T-BONE STEAK
  • Je špeciálny kus mäsa zložený z dvoch najkvalitnejších a najmenej namáhaných svalových partií zvierat. T-Bone steak je pomenovaný podľa kosti v tvare písmena T. Jedná sa o dva rôzne druhy mäsa – nízky roštenec (striploin) a sviečkovicu (fillet), ktoré sú prichytené zvlášť na každú stranu chrbtovej kosti.
  • 450 g / 380 g  – 27,00€

 

RIB EYE STEAK
  • Vysoká roštenka je jemne tukom prerastené mäso z prednej štvrte. Väčšinou je táto časť pekne prerastená, preto je skvele šťavnatá. Pre milovníkov prerastených steakov neexistuje nič lahodnejšieho. Vysoká roštenka je hneď po sviečkovej najmäkšia časť hovädzieho.
  • 200 g / 180 g  – 14,90€

 

Každý zo steakov je podávaný s pečeným zemiakom, grilovanou fajitas zeleninou a bylinkovým maslom /7/

 

Omáčka podľa vlastného výberu:

 

  • Hubová omáčka 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Omáčka zo zeleného korenia 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Demi – glace 50 g  / 1,7 / – 1,00€
  • Chilli demi – glace 50 g  / 1,7 / – 1,00€

 

 

  • RARE – Jemne zľahka opečený, teplota stredu 52 °C.
    Z vonku je už zo všetkých strán tmavo-hnedý a vnútro sa tiež začína zafarbovať,avšak zostáva stále červený.

 

  • MEDIUM RARE – Mierne opečený, teplota stredu 55 °C.
    Zvonku je tmavo-hnedý, stred steaku je ružový a zvyšok vnútra prechádza pomaly do šedo-hnedej blízko povrchu.

 

  • MEDIUM – Stredne opečený, teplota stredu 58 °C – 60 °C.
    Úplný stred je stále ružový, hoci zvyšok mäsa je úplne prepečený do šedo-hnedej farby.

 

  • MEDIUM WELL – Viac prepečený, teplota stredu 65 °C.
    Mäso už je takmer celé hnedé, iba s náznakmi ružovej v strede. Šťavnatosť sa už vytráca.

 

  • WELL DONE – Úplne prepečený, teplota stredu 71 °C.
    Mäso je už úplne prepečené bez šťavnatosti a okraje mierne ohorené. Stred je šedo-hnedý.
Špagety arabiata s rezančekmi pravej sviečkovej, parmezán
  • 100 g / 60g / 300g / 1,7 / – 11,90€

 

Tagliatelle s kúskami lososa, cherry paradajkami a vodkou
  • 100 g / 60g / 300g / 1,4 / – 9,90€

 

Kúsky bravčovej panenky na zemiakových gnocchi, hubové ragú
  • 100 g / 60g / 300g / 1,7 / – 8,50€

 

Grilovaný domáci parený syr, opekané zemiaky v šupke, cesnakový dip
  • 150 g / 280g  / 7 / – 7,50€

 

Caezar šalát s grilovanými kuracími prsiami, dresingom a parmezánom
  • 150 g / 110g / 300g  / 1,3,7,10 / – 9,90€

 

Cestoviny s paradajkovou omáčkou a strúhaným syrom
  • 200 g / 1,7 / – 5,50€

 

Kuracie prsia na prírodno, zemiaková kaša
  • 100 g / 60 g / 200 g / 7 / – 5,50€

 

Rezance s makom a cukrom preliate maslom
  • 200 g / 1,7 / – 5,50€

 

Čokoládový lávový koláč
  • 110 g / 1,3,7 / – 3,50€

 

Domáca štrúdľa orechovo – jablková so zmrzlinou
  • 150 g  – 3,50€

 

Domáca štrúdľa makovo – višňová so zmrzlinou
  • 150 g  – 3,50€

 

Zmrzlinový pohár
  • 150 g  – 2,50€

 

Opekané zemiaky v šupke
  • 150 g  – 1,60€

 

Maslové zemiaky / zemiaková kaša
  • 150 g  / 7 / – 1,90€

 

Dusená ryža
  • 150 g  – 1,60€

 

Paradajkový šalát s cibuľkou / uhorkový šalát
  • 150 g  – 1,90€

 

Miešaný šalát z čerstvej zeleniny
  • 150 g  – 2,90€

 

Tatárska omáčka / dressing / kečup / horčica
  • 50 g – 0,90€

 

Chlieb / pečivo
  • 30 g / 1 / – 0,60€

Zoznam alergénov



1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,
kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich
2. kôrovce a výrobky z nich
3. vajcia a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. arašidy a výrobky z nich
6. sójové zrná a výrobky z nich
7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy

8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para
orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich
9. zeler a výrobky z neho
10. horčica a výrobky z nej
11. sezamové semená a výrobky z nich
12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
13. vlčí bôb a výrobky z neho
14. mäkkýše a výrobky z nich


Jedálny lístok zostavil: Michal Kuzma / Zodpovedný vedúci a ceny kalkuloval: Ing. Jakub Grajciar

Ceny sú stanovené dohodou vrátane DPH. Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Váha bezmäsitých jedál na jedálnom lístku je uvedená v hotovom/spracovanom stave.



Rezervujte si stôl